Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi nejkrásnější ženy závěru karlovarského filmového festivalu bezesporu patřila slovenská herečka Táňa Pauhofová. A nebyla jedinou Slovenkou, která ozdobila poslední festivalové dny. S filmem Zejtra napořád přijela Vica Kerekes, se snímkem Fair Play zase Judit Bárdos.

Táňa letos žádný snímek nepředstavovala, ale připravuje hned dva česko-slovenské projekty a konkurence svých krajanek se nebojí. "Jsou to moje přítelkyně a kolegyně, a nevnímám je jako konkurenci. Naopak jsem hrdá a pyšná na každého, komu se něco podaří a mohu ho obdivovat," řekla Super.cz.

Festival si prý díky tomu, že zde neměla žádné pracovní povinnosti, užila více než loni. "Nikde jsem nemusela být na čas, všechno probíhalo v poklidu. Viděla jsem čtyři filmy a tím, že jsem tady nebyla od začátku, neměla jsem tu pravou festivalovou únavu ani jsem neviděla film, který by mě uspával," vyprávěla. Ani večírky ji nezdolaly. "Pokaždé jsem to dala za dámu," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám