Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Nicole Scherzinger trpí od puberty bulimií. Šestatřicetiletá partnerka Lewise Hamiltona přiznala, že s poruchou příjmu potravy bojuje dodnes. A musí na pravidelné terapie s psycholožkou, která jí pomáhá zvládat stres a nespadnout znova do koloběhu přejídání a zvracení.

„Mohla bych s ní mluvit častěji, ale většinou to využívám jen v nejnutnějších případech, když si řeknu: ‚Ach můj bože, mám toho v hlavě tolik, potřebuju nějakého průvodce.‘ Je dobré získat nějakou perspektivu, vedení a nechat si odebrat tíži z ramen. Člověk se pak cítí mnohem lépe… a moct si promluvit s někým, kdo nemá žádné starosti,“ tvrdí Scherzinger.

Nicole je katoličkou a chodí prý také pravidelně na zpovědi. „Mně to pomohlo. Ale to je každého osobní věc. Zpověď mi pomáhá, protože mám duchovní vztah s Bohem. Pro někoho je to meditace, jiní se modlí, ale protože já mám katolické kořeny, cítím tohle jako způsob, jak se zbavit zátěže. Je vždy dobré požádat o odpuštění a odpustit,“ míní Scherzinger.

S devětadvacetiletým pilotem Formule 1 se nedávno zase dali dohromady, rozešli se v minulosti už několikrát. Teď ale chtějí začít žít společně v Londýně.

„Moc ráda bych tu žila. S Lewisem mluvíme o tom, že bychom si spolu pořídili nějaké místo, takže nějaká místa obcházíme,“ přiznala americká hvězda v rozhovoru pro britský deník The Mirror.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám