Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kateřina Sokolová (35) je od rozchodu se zlatníkem Robertem Hájkem stále sama. Dává přednost kariéře modelky, kterou pořádně rozjela hlavně v zahraničí. "Jsem single a užívám si to. Je pravda, že to je velká změna. S Robertem jsme spolu byli čtyři a půl roku, nejde to přejít úplně ze dne na den. Nějakým způsobem to ke konci zkrátka dospělo a život jde dál," řekla Super.cz Sokolová.

"Neříkám, že láska nemůže přijít, ale zatím vztah úplně nevyhledávám. Soustředím se na práci," upřesňuje Sokolová, která pracuje hodně v Miláně a v Paříži. Kvůli modelingu výrazně zhubla a pyšní se mírami 90-63-91.

"Není to zadarmo. Pravidelně cvičím, upravila jsem životosprávu. Když chci v modelingu něco dokázat, musím makat. Konkurence je obrovská," vysvětluje Kateřina. "Paříž je dobré město na focení spodního prádla, to tam fotím nejvíce. Přehlídky tam fakt nemám v plánu, nehodlám zemřít hlady," dodala s úsměvem Kateřina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám