Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V hudebních reality show to sice ani jeden z nich nedotáhl až do finále, ale oba se už stačili na domácí hudební scéně prosadit navzdory tomu, že si odměnu pro vítěze odnesli jiní.

Norbert Peticzky a Jaro Smejkal našli společnou cestu navzdory tomu, že každý z nich vzešel z jiné soutěže. Zatímco první z nich se zúčastnil premiérového ročníku Hlasu, druhý se objevil ve třetí Česko Slovenské SuperStar. Po skončení televizních pořadů se ale neztratili.

Spolupráci si Norbert a Jaro vyzkoušeli už při společném duetu Povedz už niečo, který je cover verzí hitu Say Something od Christiny Aguilery. Teď společně chystají další píseň, kterou chtějí doprovodit na domácí poměry velkolepým videoklipem, na němž se budou podílet i maskéři se zkušenostmi z hollywoodských filmů.

Norbert a Jaro tak nasadí silikonové masky, v nichž je nepoznají ani jejich největší fanoušci. „Chtěli bychom udělat klip, jaký snese srovnání se zahraniční produkcí, ale to není v Česku jednoduché. Přes sociální sítě se tak snažíme najít partnery, kteří by nám pomohli náš sen realizovat,“ říká Norbert, který už dokázal, že umí udělat za málo peněz hodně muziky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám