Hlavní obsah
Článek

Modeling už Jitka Kocurová (45) pověsila na hřebík a věnuje se pouze dětem. A to nejen svým dvěma, roční Barborce a čtyřletému Tomáškovi, ale také dvěma dcerám manžela Tomáše z předchozího manželství a dětem z pěti dětských domovů prostřednictvím nadačního fondu Srdce na dlani.

"Jsme opravdu velká rodina a všichni spolu skvěle vycházíme. Teď třeba odjíždíme na dovolenou. Jen musíme sehnat pořádně velké auto, aby se nás tam šest vešlo, navíc s horskými koly. Milujeme totiž přírodu, vyrážíme za cykloturistikou do Alp. Už se moc těším. Malé Barborce, kterou budeme vozit, jsem už pořídila nádhernou červenou přilbičku," řekla nám Jitka.

O dalším dítěti prý Jitka neuvažuje. "Mám pocit, že už jsme skončili, i když se říká, nikdy neříkej nikdy. Ovšem už čtyři roky jsem se pořádně nevyspala, výjimkou byly dvě noci na karlovarském filmovém festivalu, kde jsme byli snad poprvé bez dětí. Nevím, kdo si vymyslel termín mateřská dovolená, protože tolik bezesných nocí je mučením zaživa," dodala.

Když už jsme si s Jitkou povídali, vzpomněli jsme si, že byla jednou z prvních modelek, které se přiznaly, že si pořídily silikonové implantáty. A zajímalo nás, jestli po porodu a kojení dvou dětí musela jít na výměnu. "Nemusela, všechno je úplně v pohodě, žádný problém jsem neměla. Zřejmě jsem měla dobrého chirurga," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám