Hlavní obsah
Článek

Když jsme začali vážně pochybovat o tom, že by Josef Rychtář (65) skutečně prodělal infarkt, jak tvrdil Petr Veselý a ještě jeden člověk z jeho okolí, a rozhodli jsme se proto podrobit Veselého křížovému výslechu, zapíral, jak mohl. Že by si zprávu o podlomeném přítelově zdraví vymyslel, nechtěl přiznat. Co z něj všechno vypadlo?

„Mám fotku, jak jsem ho vezl na Bulovku v autě, o té Pepa věděl. Co ale nevěděl, je snímek, který jsem udělal, když na něm v nemocnici dělali zdravotníci. Ale nepošlu vám ji, už takhle se na mě zlobí, že jsem vám o tom infarktu řekl, za to by mi rovnou dal pár facek. Už spolu asi ani nepůjdeme osadit Ivetin dřevěný kříž ke kolejím,“ smutní Veselý.

Zapřísahá se, že historka o infarktu není v žádném případě smyšlená. „Kdyby byla, Pepa by vám to okamžitě vyvrátil. O zdraví on zásadně nežertuje. Problémy měl a velké. Skutečně dostal infarkt,“ dušuje se znovu a znovu. Je pravda, že Rychtář ani nebyl překvapený naší otázkou a jen sdělil, že to nebude komentovat.

Místo fotky ze špitálu nám pak Veselý nabídl „exkluzivní informace“ o tom, kolik stála operace fenky Gejšy a také fotku, na níž s ní je vyfocen při jejím venčení. Infarktového kamaráda ale prý nepustí z ruky.

Jestli je to lhář nebo jen nešťastný muž, který bez souhlasu přítele vypustil do éteru informaci, kterou neměl, to necháváme na našich čtenářích…

Reklama

Další články

Načítám