Hlavní obsah
Článek

Tomu se říká plán. Zpěvák Zdeněk Merta chtěl opravdu hodně zvítězit na tenisovém turnaji, který se každoročně koná v rámci doprovodných akcí karlovarského filmového festivalu. Do deblu se vyzbrojil nejen zkušenou tenisovou partnerkou Soňou Štiglovou, ale v rukávu měl ještě jeden trumf.

"Všude s sebou nosím knihu erotických povídek, kterou jsem napsal, a obdaroval jsem soupeře," svěřil Super.cz. Ti si ty nejchoulostivější povídky předčítali během pauzy nahlas a například favorité turnaje, muzikanti Zdeněk Hrubý (52) a Ota Balage, byli tak rozrušení, že vypadli ve čtvrtfinále.

"Chtěl bych dodat, že Zdeněk Merta čerpal i z mých příběhů a právě povídka Safari, kterou jsme si četli nahlas, je o mně. Čtyři dámy se totiž během doby, kdy jsem byl na dovolené v Kambodži, domákly toho, že je mám tak trochu všechny najednou, a totálně mi zdemolovaly byt," vyprávěl nám Balage.

"A vidíte, stejně ho to čtení tak rozrušilo, že kazil hru a dopadli jsme jako sedláci u Chlumce," krčil rameny Hrubý, když si Zdeněk Merta odnášel první cenu, jejíž součástí byl kromě poháru i vysavač za 35 tisíc korun.

Reklama

Další články

Načítám