Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Nikol Moravcová (36) měla jednoduchý výběr šatů na nejluxusnější párty na filmovém festivalu v Karlových Varech. Zatímco většina dam na poslední chvíli sháněla zlaté šaty, protože dress code byl jasně daný, Nikol si je přinesla rovnou z módní show, kde předváděla.

"Dodržela jsem zlatou a bylo to jednoduché. Jsou to poslední šaty z přehlídky, kde jsem předváděla, a rovnou jsem po defilé v nich dorazila sem. Blondýnám zlatá jde a stále vládne světu," řekla Super.cz Nikol, která šla přehlídku po dlouhých deseti letech.

"Několikrát jsem zakopla, přišlápla jsem si sukni, ale docela jsem to zahrála. Na modeling už jsem spíš taková parodie, moc se na to nehodím. Ale na přehlídce Jany Pištějové mě to bavilo, šly i další moderátorky," prozradila Nikol, která si před show šaty trochu upravila.

"Šaty jsem si trošku předělala, dělaly velký zadek. Malinko jsem je přetvořila a návrhářka nebyla proti," usmívá se Moravcová. Zadek jí dělaly větší, prsa prý ale zase menší. "Mám je normálně mnohem větší, asi to bude tím, že jsem neměla podprsenku. Oslavila jsem 27. narozeniny a říkala jsem, že dokud tam nedrží tužka, tak je to dobrý a podprsenku nosit nemusím," dodala se smíchem Nikol.

w:LsdException Locked="false" Priority="52" Name="List Table 7 Colorful Accent 6"/>

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám