Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Tereza Skoumalová (33) dorazila se svými dvěma kolegyněmi, s nimiž zvítězila v letošní České Miss, do Karlových Varů na jeden ze sponzorských večírků. Holky přijely v džínách, nenalíčené a neučesané, protože je čekal veškerý komfort.

"Párty je ve stylu Tima Burtona, tedy black and white, a tak jsem nechala výběr na stylistovi. Myslím, že se to docela hodí," mínila Tereza, která ovšem jako jediná vyfasovala model, který byl více bílý než černý. A v počasí, které ten den panovalo, a protože se večírek konal v zahradách, hrozilo, že místo bílého overalu vrátí ušmudlaný hadr.

"Budu opatrná, myslím, že to zvládnu," tvrdila nám Tereza a moc obezřetně se ve skutečnosti nechovala. Z večírku v luxusním hotelu totiž bez toho, aby se převlékla třeba do džín, jak to udělala většina lidí, s dalšími misskami nakráčela rovnou do stanu finské vodky, kde řádila ještě ve dvě ráno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám