Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čerstvě vdaná britská modelka a starší sestra Cary Delevingne (31) Poppy (28) si užívá dalších líbánek s manželem Jamesem Cookem. Tentokrát ale přizvali i partičku přátel, mezi nimiž je i televizní moderátor George Lamb. Právě s ním si Poppy hodně rozuměla a na pláži na Ibize s ním prováděla cosi, co vypadalo jako laškovný souboj následovaný tanečními kreacemi, kdy George křehkou blondýnku točil ve vzduchu.

Jinak se ale Poppy v rafinovaných modrých bikinách věnovala převážně manželovi, a to hlavně při vodních radovánkách. V moři se od sebe nemohli odlepit a neudělali pár temp, aniž by se alespoň nechytili za ruce. K jejich zásnubám došlo v říjnu 2012 a svatbu uspořádali letos v květnu.

Poppy se živí stejně jako její sestra Cara modelingem. Objevena byla v roce 2008 samotnou zakladatelkou agentury Storm Model Management Sarah Doukas. V minulosti se stala tváří kampaní Louis Vuitton, Burberry, Mango či Marc Jacobs.

Reklama

Další články

Načítám