Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, vdovec po Ivetě Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) měl v minulých dnech prodělat infarkt. Jeho syna Josefa, který otci přes předchozí rozepře po smrti zpěvačky podal pomocnou ruku, to ale nijak nevzrušuje. „Už mě nezajímá,“ říká prakticky.

„Pokud je to vůbec pravda, je to smutné a mrzí mě to, ale to je tak vše. Vzhledem k tomu, že otec říká, že jsou mu oporou mladší brácha, kamarád Standa a část jeho rodiny, tak nevidím důvod, proč by mě to mělo nějak vzrušovat,“ řekl Super.cz Josef Rychtář mladší, který si ale myslí, že jde spíš o nějakou kachnu, snad aby otce národ litoval.

Mezi ním a jeho nechvalně proslaveným tátou se evidentně stalo něco nepěkného. Co, to nechtěl říct, jen poznamenal, že ho otec opět svým chováním nepříjemně zklamal.

„Neustále se šíleně rozčiluje kvůli neskutečným hloupostem, taky hodně pije, tak by se člověk ani nedivil, kdyby se mu něco podobného stalo,“ dodal s krčením rameny k údajnému infarktu svého zploditele starší syn Josefa Rychtáře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám