Hlavní obsah
Článek

Modelka Jitka Válková (32) vyrazila na karlovarský festival bez svého přítele, který má prý jiné povinnosti a musel se věnovat sportu. To, že neměla doprovod, byla ovšem chyba. Nikdo se tak nemohl postarat o vlečku na jejích krásných šatech. Všimli jsme si, že po ní různě procházeli lidé a někdo na ni dokonce odhodil papírový kapesníček.

"Tohle už se mi stalo několikrát, obvykle na České Miss, kde jsou také velké davy. Ale návrháři, kteří mi šaty půjčují, s tím musejí dopředu počítat, když nejde o pózování na molu, ale o velkou párty," krčila rameny Jitka, když jsme ji na tento fakt upozornili. "Ještě nikdy jsem nemusela šaty zaplatit, a doufám, že tentokrát se to také nestane," dodala.

Jitka je po pár měsících stále více zamilovaná do svého přítele, dokonce už plánují i společné bydlení. "Chceme se sestěhovat, asi v září. Už procházíme různé byty a hledáme, který by nám vyhovoval," svěřila. „Už se těším, jak budu zase někomu vařit a péct. Nebudete mi věřit, ale opravdu se mi po tom stýskalo,“ překvapila nás modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám