Hlavní obsah
Článek

Hanka Mašlíková (41) svět modelingu pozvolna opouští, ale i přesto zapózovala fotografovi Jiřímu Šujanskému. Vždyť by to byla taky věčná škoda se neukázat, když je modelka díky až fanatickému cvičení ve své životní formě.

„Velmi mě oslovilo, když mě jedna značka oblečení oslovila, abych se stala v Česku její tváří," nechala se slyšet Mašlíková v průběhu focení, ze kterého byla nadšená. „Jirka Šujanský je typ fotografa, který umí udělat ženskou sexy, i když je oblečená. Nebylo třeba se vysvlékat, nebo si brát na sebe spodní prádlo, a přesto výsledné fotky působí svůdně a žensky," komentuje focení Mašlíková.

Po rozchodu s fotbalistou Michalem Kadlecem prý Hance není líto, že usíná sama. Vlastně jí v posteli dělá společnost její miláček, louisianský leopardí pes Drago. Modelka a moderátorka prý nemá čas zabývat se tím, že je nezadaná. „Rozjela se mi spousta projektů, které se týkají většinou sportu," uvedla blonďatá kráska, která v posledních měsících zcela propadla cvičení, a dále uvedla: „V srpnu budu organizovat charitativní volejbalový turnaj ve Žlutých lázních a v září se chystáme ve spolupráci s jednou známou cestovkou s mým trenérem do Turecka, kde budeme trénovat sportu chtivé turisty."

Reklama

Další články

Načítám