Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Inspiraci všem blondýnkám přivezla do Německa izraelská modelka Bar Refaeli. Svou něžnost podtrhla úžasným růžovým overalem, který ji rozsvítil a udělal z ní rázem nepřehlédnutelnou hvězdu Laurel show konané v Berlíně v rámci tamního právě probíhajícího Mercedes-Benz Fashion Weeku.

Devětadvacetiletá kráska u našich západních sousedů v hale Erika-Heß-Eisstadion představila i svého bratra Dora Refaeliho a společně se usadili mezi hosty přehlídky do první řady vedle Barbary a Noaha Beckerovy a německou modelku Franzisku Knuppe.

Kráska, která si dosud nejdéle ze všech žen dokázala udržet Leonarda DiCapria, ještě před ním randila například s hvězdou Pobřežní hlídky Davidem Charvetem. Momentálně je však volná. Minulý měsíc se totiž rozešla se svým partnerem, izraelským byznysmenem Adim Ezrou. Stalo se tak údajně po hádce, kterou vyprovokoval Adi. Zdálo se mu, že Bar na své oslavě 29. narozenin tančila příliš důvěrně s Mickem Jaggerem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám