Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je mu šestasedmdesát, ale figuru má jako o několik generací mladší kluci. Spolu s charismatem a neskutečným smyslem pro humor je to jasným předpoklad k tomu, aby byl i ve svém věku velkým magnetem na holky. Jiří Krampol (85), jemuž se přezdívá český Belmondo a který slaví narozky právě dnes, přiznává, že občas musí mladým slečnám dát jasně najevo, že s ním coby s ženatým mužem nic mít nemohou!

Jednou mu dokonce jedna z dívek poslala i mapku, aby herec věděl, jak se k ní co nejrychleji dostat. Podobných nabídek dostává víc, ale nechce o nich mluvit. „Nechci být za toho frajera, který si honí triko. Nerad se vytahuju,“ říká skromně.

Krampol je kupodivu i poté, co mu skončil pořad na Primě Nikdo není dokonalý, v jednom kole. Točí několik televizních pořadů, film, připravuje knížku i cédéčko pro děti. A také pravidelně jezdí s představeními po celé republice.

„Cítím se skvěle, jako mladý kluk. I když někdy je to horší a když se probudím, připadám si pocitově jako stodvacetiletý stařík,“ směje se sympaťák Krampol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám