Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měla vztahy s nejžádanějšími muži Hollywoodu jako byl Kyle McLachlan, Jeff Goldblum nebo Billy Bob Thornton, který ji opustil kvůli Angelině Jolie. Letos sedmačtyřicetiletá herečka Laura Dern je opravdu krásná žena, blondýna s pořádnou výškou 179 centimetrů.

Také když dorazila do Karlových Varů na filmový festival, všem mužům, s nimiž se setkala, mohla v klidu koukat do očí a nevzhlížet k nim. To ostatně charakterizuje i její životní krédo, o němž mimo jiné mluvila v městském divadle, kde s ní, stejně jako s Melem Gibsonem, natáčel Marek Eben pořad Na plovárně.

Lauru Dern sledují čeští diváci od jejích prvních rolí ve filmech Davida Lynche Modrý samet nebo Zběsilost v srdci, kde si zahrála po boku Nicholase Cage. Jedním z dalších přelomů v její filmové kariéře byla role v sérii Jurský park, kde hrála paleontoložku Ellie Sattler. Po dinosauřím mase se ale hvězda ve Varech naštěstí nesháněla. Momentálně natáčí spolu s předchozími návštěvnicemi festivalu Sharon Stone a Susan Sarandon film Den matek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám