Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za čtyři roky oslaví padesátku, ale nedá se říct, že by Hanka Kynychová (56) patřila do starého železa. Postavu známé cvičitelce závidí o polovinu mladší ženy. Není divu, že Hanka vypadá tak skvěle, když tři hodiny denně předcvičuje pětkrát týdně ve svém fitku.

Nedávno se Kynychová rozhodla natočit další cvičební dévédéčko. Tentokrát vypustila do světa program, který slibuje za šest týdnů postavu snů těm, kdo jsou zvyklí se hýbat. Na tohle cvičení si stačí prý vyhradit jen dvacet minut denně. „Každý člověk by měl cvičení brát jako součást každodenní hygieny. Pro ty, kdo se rozhodnou změnit svůj životní styl, jsem do programu zakomponovala taky spoustu rad, jak na sobě začít pracovat,“ vysvětlila maminka tří dětí.

A aby bylo pro fanoušky atraktivní i prostředí, nenatáčela v tělocvičně, ale na pražských střechách. „Na Petříně mám za sebou krásný výhled na Hradčany a skvostný je i výhled ze střechy Divadla Hybernia v samém centru Prahy,“ pochvalovala si cvičitelka výběr míst. Kolemjdoucí muži si naopak pochvalovali výhled na cvičitelku. Pořádné zázemí totiž při natáčení chybělo a odvážná Hanka, která si nechala chirurgicky opravit poprsí, neměla se svou vysportovanou postavou problém se převlékat přímo „na place“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám