Hlavní obsah
Článek

Letní kolekce se jen hemží trendy, které by rozhodně neměly uniknout vaší pozornosti. Vybrali jsme čtyři trendy kousky ze světa spodního prádla. Na své si přijde každá žena!

Trendy prádlo ve všech velikostech

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Astratex.cz bedlivě sleduje aktuální trendy a vybírá z nich to nejlepší. Na stránkách Astratex.cz tak najdete poslední módní záblesky i nestárnoucí kousky. Pohodlné, padnoucí i sexy podprsenky zde pořídíte navíc ve všech velikostech. Podívejte se na nejnovější kousky z letních kolekcí!

Podprsenka Spacer v novém provedení!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Revoluční podprsenku Gloria 3D Spacer nyní seženete v novém okouzlujícím designu. Kromě bílé a černé varianty na vás čeká také v jemně zelenkavé barvě s něžnými květinovými detaily. Tato mimořádně lehká a prodyšná podprsenka se dokonale přizpůsobí vašim křivkám. Výjimečné košíčky zajistí maximální komfort a bezvadně vytvarují poprsí. A díky hladkému střihu je podprsenka neviditelná i pod přiléhavým oblečením!

Bomba: Bardotka pro velká prsa!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste pyšnou majitelkou plného dekoltu? Pak si i vy můžete dopřát sexy bardotku! Střih bardot tlačí ňadra směrem vzhůru a díky svislému švu tvaruje poprsí dokulata. Bardotka Annija je speciálně navržena pro větší poprsí a díky širokým vypodloženým ramínkům můžete zapomenout na nevzhledné zářezy.

Polovyztužená Push-Upka? Jde to!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tato hravá polovyztužená Push-Upka si vás získá na první pohled. Puntíky a vyšívaná krajka tvoří zajímavou kombinaci, která podtrhne vaši osobitost. Speciální střih košíčků vytvoří perfektně zakulacené poprsí a příjemné podšití zase zajistí celodenní pohodlí. Léto přeje hravým a veselým motivům – vyzkoušejte je také!

Svatební prádlo: Dopřejte si ten pravý luxus!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dlouhé letní dny jsou jako dělané pro romantickou svatbu. Ne nadarmo jsou právě letní svatební termíny nejžádanější. Pokud také patříte k letošním šťastným nevěstám, pak nezapomeňte, že kromě okouzlujících svatebních šatů budete potřebovat také svůdné prádlo. Dopřejte si něco extra a sáhněte po bardotce Joselyn. Satén, krajková výšivka a bezvadně padnoucí střih jsou to pravé nejen pro svatební den. Co této krásce říkáte?

Další články

Načítám