Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Internetová pěvecká hvězda Marie Pojkarová (68) asi neví, co roupama, takže si po posledním legračním videoklipu se Zdeňkem Macurou vymyslela další praštěnost! Jako by se inspirovala v nesmrtelném a kdysi přísně zakázaném klipu k písni Lucie Bílé Láska je láska, rozhodla se natočit video, v němž budou vystupovat ulítlí homosexuálové a lesby!

„Láska nezná hranice, kvete pro každého bez ohledu na sexuální orientaci. Píseň se jmenuje Hřej mě láskou a budou tam figurovat hezcí mladí lidé různých orientací, takže i heterosexuálové. Původně jsem v něm chtěla hrát taky, ale řekli mi, že bych musela zhubnout a omotat si hlavu šátkem, aby nikdo nepoznal, že už dávno nejsem teenager,“ směje se Marie. Lesbický pár si zahraje její dcera Petra s kamarádkou, gay pár ale teprve usilovně hledá. Nechce žádné třasořitky, ale sportovně založené muže, pokud možno skutečné partnery.

„V heterosexuálním páru by se měl objevit někdo slavný. Kdo to bude, to je ale ještě tajné. Všichni musí být krásní, aby ten příběh o lásce vyzněl co nejlíp. A máme vymyšlenou skvělou zápletku, která bude vtipně doplňovat text písničky,“ těší se Pojkarová.

V její autorské písni se zpívá o tom, že láska je jen pro dva, ve videoklipu se ale prý dočkáme také humorné nevěry. To jsme tedy zvědaví, zda se zpěvačce podaří aspoň přiblížit se věhlasu klipu Lucie Bílé…

Reklama

Další články

Načítám