Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novou hvězdou prestižního kalendáře Campari 2015 je hollywoodská herečka Eva Green, která na stránkách kalendáře předvede své neodolatelné půvaby.

Každý rok přichází tyto známé kalendáře s originálním tématem. V minulých letech jsme mohli obdivovat Millu Jovovich v apokalypticky laděném vydání, Penélope Cruz představila na stránkách kalendáře různé světové mýty a pověry a Uma Thurman se zase ocitla ve víru světových oslav.

Nejinak tomu bude i v kalendáři pro rok 2015. Ten ponese název „Mytologie Mixologie“ a představí fanouškům, jak vlastně jejich oblíbené koktejly vznikly. Každý měsíc se zaměří na jiný kultovní koktejl. Nápaditě odhalí příběh jeho vzniku a zajímavosti a kuriozity, které se k němu váží.

Eva Green si získala srdce českých diváků díky roli Bond girl ve filmu Casino Royale, který se natáčel i v Česku. Za tuto roli získala i cenu veřejnosti BAFTA pro vycházející hvězdy. V srpnu se na ni můžeme těšit v pokračování kultovního filmu Sin City.

"Na tématu letošního kalendáře je něco zvláštního. Vyjadřuje téměř magickou rovnováhu mezi klasikou a modernou. Z každého snímku čiší hluboký smysl pro historii a příběh jednotlivých koktejlů. Ty jsou prezentovány velmi moderně a s velkou dávkou fantazie a stylu. Jasně to ukazuje, že ačkoli jsou některé recepty více než sto let staré, dokáží obstát i v dnešní době a těší se stále velké popularitě,“ líčila nadšeně sexy herečka Eva Green.

Focení 16. vydání světoznámého kalendáře se zhostila známá fotografka Julia Fullerton-Batten. Stala se tak historicky první ženou, která se postavila za objektiv při focení tohoto kalendáře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám