Hlavní obsah
Článek

Vdovec po Ivetě Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) se rozhodl rázně ozvat proti nařčení, že čile komunikuje z mobilu své zesnulé ženy. Prý to není pravda a stalo se to jen jednou. „To číslo bylo vedené na mé jméno a já si ho nechám. Bude už navždy moje,“ řekl nám.

Bojí se prý totiž, že kdyby ho nechal propadnout, někdo se ho dřív nebo později zmocní a bude se moci chlubit tím, že má telefonní číslo po Bartošové. A to nechce dopustit, asi by pak nastal konec světa. „Policie mi Ivetin mobil ještě nevrátila, tak jsem operátora požádal o novou simku, dal jsem tam nejnižší tarif a teď je to tedy moje číslo. Také ho budu používat navždy. A že jsem napsal jednomu člověku? Psal Ivetě, že mu chybí, což mi připadá nemístné, když musí vědět, že zemřela,“ brání se s tím, že byl ale slušný (což důkaz od muže, s nímž si dopisoval, vyvrací).

A i když tvrdí, že si psal jen s ním, nemluví rozhodně pravdu. Minimálně Domenico Martucci je dalším z těch, s nimiž si vyměňoval esemesky. Proč vůbec nechává mobil zapnutý, zůstává záhadou. Snad ale nebude strašit její blízké tím, že by jim z Ivetina čísla volal. To by jim mohlo nepěkně ublížit...

Reklama

Další články

Načítám