Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Jitka Asterová (64) vypadá na svůj věk více než fantasticky. Přesto má určité komplexy. "Byla jsem patronkou akce Zhubněte do plavek. Já bych to taky potřebovala," svěřila Super.cz. "Letos to na bikiny nevidím. Máme chatu tak blízko sousedů, že nechci riskovat, aby moji fotku v plavkách poslali do médií," dodala.

Jitka Asterová měří 168 centimetrů a je spokojená, když váží pod šedesát kilo. "Teď mám ale šestašedesát, takže zase přijdou na řadu plavky se všitým korzetem a nohavičkami," přiznala. Sice už tři roky pravidelně cvičí a navštěvuje i specializovanou kliniku čínské medicíny, s postavou však spokojená není. "Zato se ale cítím výborně zdravotně. Cvičím hodně záda a spodní břicho," upřesnila.

Dalšími patrony akce, kterou pořádala největší česká zdravotní pojišťovna, byl Těžkej Pokondr Miloš Pokorný. "Já začal cvičit, protože jsem začal mít opravdu velké problémy se zády. Rok už chodím na rehabilitační cvičení jednou až dvakrát týdně. Do toho denně cvičím doma na míči," vysvětlil. "Řešit postavu začnu asi až někdy v září. Příští rok v létě si pak klidně vezmu na plovárnu tanga," smál se.

O hubnutí nešlo ani Zdeňkovi Podhůrskému. "Já se naopak snažil nabrat svaly. Když mi operovali kýlu, nemohl jsem se hýbat a zlenivěl jsem. Teď mám na břiše dvě kila, která bych potřeboval dostat do ramen," vysvětlil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám