Hlavní obsah
Článek

Anglická glamour modelka Kelly Brook (44) se v civilu čím dál častěji vzdaluje ideálu krásy, který znázorňuje ve svých kalendářích nebo v kampaních na spodní prádlo. Zvláštností je u Kelly přitom fakt, že čím fešnějšího má vedle sebe partnera, tím méně se zaměřuje na sebe.

Zamilovaná Brook se poslední dobou prakticky nelíčí a sexy mini vytěsnila z jejího šatníku sportovní móda v čele s legínami. Se snoubencem Davidem McIntoshem navštěvuje fitness centra, ale přesto se zdá být oblejší než dřív.

Idol mnoha nejen anglických gentlemanů se v minulosti několikrát objevil v bulvárním deníku Daily Star jako dívka ze strany tři či v pánských magazínech GQ, Loaded, Playboy či FHM. Poslední zmiňovaný ji rovněž v roce 2005 vyhlásil ženou s nejkrásnějším tělem na světě, ve kterém údajně hlasovalo neuvěřitelných 15 miliónů lidí.

Za sebou má rovněž několik nevydařených vztahů se slavnými muži. Sedmiletý prožila s hercem Jasonem Stathamem. Čtyři roky pak strávila s jeho kolegou Billym Zanem, s nímž se i zasnoubila, ale kvůli úmrtí jejího otce svatbu posunula a následoval rozchod. S dalším partnerem, hráčem rugby Thomem Evansem, čekala holčičku, o kterou během těhotenství bohužel přišla. S McIntoshem chodí od letošního února. I přes krátké odloučení zpočátku vztahu se dvojice o měsíc později zasnoubila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám