Hlavní obsah
Článek

Po Elišce Bučkové a Jitce Válkové je tu další Miss, která se snaží prosadit jako zpěvačka. Miss Golf 2013 Kateřina Klausová prošla konkursem na muzikál Mamma Mia! a zazpívá si kamarádku hlavní představitelky Sophie.

Na módní přehlídce návrhářky Taťány Kovaříkové v Karlových Varech se nejdříve předvedla jako modelka v pořádně odvážných modelech a pak nám na kameru Super.cz svůj pěvecký um předvedla.

Že ukázala své vnady v úplně průhledných šatech bez podprsenky, ale vůbec neřešila. Dobře ví, že modelka je zkrátka ramínko na šaty a musí vynést to, co jí klient obleče. "Není už co schovávat, alespoň na mě nic nenajdete," řekla Super.cz se smíchem Kateřina, která se modelingu už prakticky nevěnuje a jejím snem je zpívat.

"Zpěv mě vždycky bavil, v autě si zpívám pořád. Jsem ráda, že si to ted můžu vyzkoušet. Modelingu už se prakticky nevěnuji, dělala jsem ho jen asi dva roky. Modely Táni Kovaříkové jsou ale tak krásné, že jsem nabídku přijala. Byla by velká škoda je nevynést," dodala Klausová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám