Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto vás zastihlo nepřipravenou? Balíte kufry na dovolenou a zjistila jste, že nemáte řádnou plážovou výbavu? Pak je třeba to napravit – poradíme vám, v čem vám to bude na pláži nejvíce slušet.

Plážová výbava na poslední chvíli?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Astratex.cz pořídíte nejen trendy plavky ve všech velikostech, ale také další plážové doplňky. Díky podrobným velikostním tabulkám máte jistotu, že vám objednané plavky bezvadně padnou. A do druhého pracovního dne máte balíček doma. Takže nebojte, stylové plavky si stihnete pořídit i na poslední chvíli. Tak neváhejte!

Plné tvary? Víme, co vám bude slušet!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud se pyšníte plnými křivkami a ráda byste oblékla dvojdílné plavky, tyhle jsou pro vás jako dělané. Padnoucí střih horního dílu zkrotí i opravdu bujné vnady a zvýšený pas spodního dílu zakryje případné nedostatky. Plavky Selma jsou navíc ušity z příjemného a rychleschnoucího materiálu a nabízí tak nepřekonatelný komfort. Co jim říkáte?

Nikdo vás nepřehlédne!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plný dekolt, originální design a kovové detaily – a muži z vás nespustí oči! Stylové plavky Santia budou slušet každé ženě, která se nechce ztratit v davu. Jednobarevné vyztužené košíčky s řasením krásně kontrastují s výrazným spodním dílem. Zlaté spony dodávají tomuto unikátnímu kousku šmrnc, co myslíte?

Vyzkoušejte míchání vzorů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nebojte se vyzkoušet něco netradičního a sáhněte po plavkách Geri. Kombinace zdánlivě neladících vzorů je letní hit, který zkrátka musíte vyzkoušet. Květinový motiv a puntíky tvoří harmonickou kombinaci, která obzvláště vynikne na opálené pokožce. Pohodlné bikiny s trendy designem jsou povinnou výbavou každé plážové bohyně.

Už jste vyzkoušela plážové šaty?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Trápí vás pár nedostatků, a jakmile vyjdete z vody, tak se halíte do ručníku? Vyzkoušejte raději lichotivější verzi v podobě plážových šatů. Pareo ukryje drobné nedokonalosti, působí sexy a navíc je velmi pohodlné. Zapomeňte na komplexy a užijte si chvíle u vody naplno!

Další články

Načítám