Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jméno módní návrhářky Táni Kovaříkové se na festivalu v Karlových Varech pravidelně opakuje, když slavné krásky prozrazují, čí model si oblékly. V jejích šatech oslňovaly například Andrea Verešová (43), Terezie Dobrovolná nebo Libuše Šmuclerová.

Velkou část své kolekce předvedla návrhářka na autorské přehlídce, která se konala v rámci festivalu v hotelu Imperial. A zatímco modelky oslňovaly v zářivých šatech s velmi odvážnými výstřihy, návrhářka sama byla jako obvykle v malých černých koktejlkách.

Protože se jí povedlo zhubnout deset kilo a na své figuře pořád pracuje, zajímalo nás, kdy se do nějakého svého modelu konečně sama oblékne a předvede se třeba s odhalenými zády nebo sexy dekoltem.

"Deset kilo dole mám, ale moje postava na to pořád ještě není ideální, ještě pokračuji, tak uvidíme, jak to dopadne. Samozřejmě nechci být velká a rozlehlá Táňa, stačí, že už jsem dost vysoká. A pak vás snad překvapím i v nějaké róbě," smála se návrhářka.

Reklama

Další články

Načítám