Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Trochu nečekaným hostem karlovarského filmového festivalu byl katolický farář, který se díky tomu, že kdysi oddával Lucii Bílou (58), stal veřejně známou osobností. A baví ho to. Na festival přijel Zbigniew Czendlik hned kvůli několika věcem.

V jeho první půli měl povinnost postarat se o polského exprezidenta Lecha Walesu. "Dělal jsem pro něj soukromou mši, pak jsem uváděl tiskovku, kdy jsem se asi moc neosvědčil, protože neměla moc dobré recenze, a pak jsem ještě viděl film Walesa - člověk naděje v autorském střihu od Andrzeje Wajdy," popsal.

My ale faráře zastihli už v klidu na golfovém turnaji, po jehož skončení popíjel vínko a užíval si zábavy především mezi půvabnými ženami. To se nám s životem katolického kněze moc neslučuje, Zibi se tím ale rozhodně netrápí.

"Pokud jde o golf, ten já miluju. Už bych nemusel nic jiného dělat, kdybych mohl hrát pořád. A víno? To mám dokonce v popisu práce. Pokud jde o ženy, to je také krásná věc. Prostě miluju život," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám