Hlavní obsah
Článek

Za posledních pár měsíců změnil Vincent Navrátil výrazně svůj vzhled. Z nevýrazného ušatého výrostka se proměnil v pohledného mládence, který nemá nouzi o obdivovatele.

Až čtyřikrát týdně Vincent vyráží do posilovny a poslední půl rok na své fyzičce intenzivně pracoval, když se připravoval na roli vojáka v očekávaném biografickém filmu o bratrech Mašínových, který režíruje sám Tomáš Mašín. „Byl to tvrdej trénink, vlastně takovej boot-camp. Dával nám do těla jeden polovoják. Běželi jsme pět kilometrů do lesa, tam jsme cvičili a pak jsme si dali pět kilometrů zpátky,“ vzpomíná na půl roku trvající dril herec, který se před natáčením filmu bude muset k tomuto tvrdému tréninku znovu vrátit.

Osmnáctiletého herce ze seriálu Cesty domů stále víc uhánějí fanynky. „Docela se mi to líbí, je to samozřejmě hezkej pocit, když o vás holka projeví zájem. Bohužel nejsou jen fanynky, ale i fanouškové, kteří jsou docela šílení. Kluků je čím dál víc a jsou mnohem urputnější,“ krčí rameny Vincent. Na naši radu, že by měl herec možná přestat cvičit a dbát tolik o svůj zevnějšek, Vincent reagoval: „To by pak přestali mít zájem i ty holky a to já nechci.“

Související témata:
Tomáš Mašín

Reklama

Další články

Načítám