Hlavní obsah
Článek

Vincent Navrátil (18) si co se týče kultu těla, v ničem nezadá se svou sestrou Agátou Prachařovou (38). Mladý herec se nám přiznal, že tvrdě maká na své figuře, libuje si v návštěvách kadeřnických salonů a doslova miluje nakupování.

„Jsem v tomhle jako ženská. Nic mi nezlepší náladu tak, jako když si koupím něco nového na sebe, nebo když si zajdu do kadeřnictví,“ říká Vincent, který prý lituje toho, že mu role v seriálu nedovoluje, aby chodil k holiči častěji, než jednou do měsíce. „Oblečení ale kupuju pořád,“ říká.

Herec má velkou výhodu, že ve svých osmnácti letech má díky hraní vlastní stálý příjem. „Můžu za vlastní blbosti utrácet, co chci. Vlastně potřebuju nad sebou nějaký dohled, abych se úplně nevydal z peněz. Během nakupování nad sebou prakticky neustále vidím svoji mámu, která mi nedovoluje utrácet moc,“ vtipkuje Vincent. „Jsou dobré a špatné měsíce. Když je to dobrý měsíc, tak neutratím třeba nic, a když je to špatnej měsíc, tak utratím klidně deset tisíc," prozradil.

Navrátil je vlastně takový módní sběrač. „Dřív jsem obnošené oblečení pouštěl dál, teď jsem si uvědomil, že to, co se mi před týdnem nelíbilo, můžu za týden milovat a různě to kombinovat.“

Vincent prý často vyráží na nákupy se svou slavnější sestrou. „Chodíme často spolu nakupovat, naší výhodou je, že se vzájemně nezdržujeme a nemáme problém s tím, když jsem v obchodech příliš dlouho. Vzájemně si radíme a říkáme si pravdu. To se pak hned nakupuje líp,“ prozrazuje Vincent.

Reklama

Další články

Načítám