Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do očí se jí možná koukal jen přítel Ondřej Brzobohatý (41). Miss World 2006 Taťána Kuchařová (36) dorazila na otočku na karlovarský filmový festival, aby za to, že otevře luxusní butik se šperky, převzala šek na tři čtvrtě miliónu korun pro nadaci Krása pomoci.

Její šperky byly ovšem ještě o trochu dražší. "Tak doufám, že spolupráce bude dlouhodobá a ještě nějaká sumička na účtu nadace přibude," smála se Táňa, která do Karlových Varů dorazila s přítelem Ondřejem Brzobohatým, a spolu vypadali tak úžasně, že by mohli konkurovat jinému páru, a to dokonce hollywoodskému. "Tím, že jste nás přirovnali k Bradu Pittovi a Angelině Jolie, samozřejmě můžeme být jenom potěšeni," skoro se červenali.

Táňa navíc oblékla šaty, které dávaly jen hodně málo prostoru fantazii. Tělo opálené z romantické dovolené na řeckém ostrově Santorini vystavila v róbě od své dvorní návrhářky Ivany Mentlové, která se zřejmě rozhodla, že je potřeba předvést co nejvíc modelčina ňadra.

Reklama

Další články

Načítám