Hlavní obsah
Článek

Královský pár ve složení princ Charles (65) a vévodkyně z Cornwallu Camilla (66) údajně prochází vážnou manželskou krizí, která se stále vyostřuje i díky iniciativě královny Alžběty II. (†96). Ta ženu, se kterou udržuje její syn milostný poměr už tři dekády, nikdy neměla v lásce, a nyní prý dokonce nařídila Charlesovi, aby se s ní rozvedl. Informuje o tom nejnovější vydání magazínu Globe.

Dvojici, která nedávno oslavila deváté výročí svatby, prý nyní čeká ostrá rozvodová bitva o majetek v hodnotě sedmi miliard korun. Camilla údajně nemůže přenést přes srdce, že královna preferuje na post svého následovníka vnuka Williama a ne jejího chotě Charlese, a tak se postu královny nejspíš nikdy nedočká. Jejím záměrem je tak údajně rozvod, ze kterého by ráda odešla zabezpečená na několik životů dopředu. Magazín dokonce zmiňuje, že Camilla má několik es v rukávu v podobě tajných informací z paláce, které jinak hodlá vynést ven.

Královna se prý ale vydírat nenechá a své snaše, kterou dokonce označila za ostudu rodiny, nedá ani libru a přeje si, aby z paláce co nejdřív odešla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám