Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) na venkovní párty jedné banky na filmovém festivalu v Karlových Varech vynesla nádherné červené šaty návrhářky Taťány Kovaříkové. Byly ale tak dlouhé, že je za sebou vláčela po zemi a vrátila je pořádně od bahna.

"Šaty byly z tuhého hodně pružného materiálu. Když jsme si je oblékla, byly o metr delší. Tak jsem si zahrála na švadlenku a trošku jsem je zkrátila," řekla Super.cz Verešová. Druhý den si stejné šaty oblékla další kráska, Miss Golf 2013 Kateřina Klausová, která je předváděla na módní show návrhářky v karlovarském hotelu Imperial.

Naštěstí šaty stihly projít čistírnou a Kateřina tak před zraky hostů velkolepé módní přehldíky nevypadala, jako by se vrátila z koupaliště pro hrochy. Jak šaty oběma dámám sekly, se můžete podívat v naší galerii. Posuďte sami, které krásce sluší více. Vyhraje temperamentní dračice Verešová nebo andělsky něžná blondýnka Kateřina?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám