Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Jana Doleželová (42) je po rozchodu s miliardářem Karlem Janečkem, který ji před celým národem v přímém přenosu ztrapnil, když přiznal, že miluje mnohoženství a má ještě přítelkyni Markétu, stále sama. Žádného partnera po svém boku třiatřicetiletá modelka nemá. Za to její bývalý přítel, se kterým žila devět let, Richard Podroužek, už má novou rodinu.

Jak Super.cz jako první informoval, Podroužek čeká miminko se svojí přítelkyní, brněnskou rodačkou Ivetou Vodákovou. Tak je v pátém měsíci těhotenství a pár se těší na prvního potomka.

Nyní přišlo na první setkání Doleželové s expřítelem a jeho nové těhotné partnerky. Potkali se na párty jedné firmy v rámci filmového festivalu v Karlových Varech. Přehlíželi se, dělali, že se nevidí a každý hned nabral směr na druhou stranu. Bylo vidět, že Doleželová s Podroužkem spolu stavět dvojdomek opravdu nebudou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám