Hlavní obsah
Článek

Nenapravitelný průšvihář a proutník Justin Bieber (30) si lásku slušňačky Seleny Gomez (31) sice nezaslouží, ale ona stejně pokaždé podlehne jeho svodům a především slibům, že se tentokrát už opravdu změnil. Jejich obnovená romance ale končí zpravidla ve stále kratších intervalech. Ta poslední vydržela jen pár týdnů, a už jsou znovu od sebe. Prsty v tom má mít tato záhadná brunetka, která se objevila z rána u zpěváka na balkoně.

Neznámá slečna si šla na balkon Justinova luxusního apartmánu zakouřit a možná tím i nechtěně provařila, že u popového floutka strávila noc. Po několika minutách ji navíc paparazzi vyfotili, jak z domu odchází. Podoby se Selenou Gomez si nešlo nevšimnout...

Není divu, že Seleně přetekl pohár trpělivosti a Bieber od ní dostal už poněkolikáté kopačky. Už minulý týden se totiž v médiích musela dívat na fotografie z párty na jachtě pořádané Bieberem a jeho kamarádem Khalilem Sharieffem. I tam dorazilo několik spoře oděných děvčat a jedna z nich byla dokonce této ‚přenocovatelce’ i nápadně podobná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám