Hlavní obsah
Článek

Kariéra modelky Lily Aldridge konečně nabrala ten správný směr. Atraktivní brunetka své křivky propůjčila značce spodního prádla, přestože k ní příroda nebyla příliš štědrá. Teď konečně přiznala své nedostatky.

Lily v minulosti předváděla podprsenky, ale její upravované snímky příliš neodpovídaly realitě. Ve skutečnosti je totiž její hrudník téměř plochý, ale na plakátech ohromovala bujným poprsím. Po řadě stížností se konečně předvedla bez dodatečných grafických úprav.

Manželka frontmana kapely Kings of Leon Caleba Followilla už nechtěla čelit kritice a vsadila na svou přirozenost. Podprsenky tak přenechala vnadnějším kolegyním a sama se zaměřila na předvádění kalhotek zdůrazňujících její sexy zadeček.

Její odvážné modely, které toho více odhalují, než zahalují, bychom našli spíše v sexshopech než v běžných obchodech s konfekcí. Sedací partie Lily Aldridge však snesou jakoukoliv provokaci, což se o jejím hrudníku říci nedá. Při focení se tak k objektivu natočila zády, případně svá drobná ňadra zahalila dlaněmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám