Hlavní obsah
Článek

Obdivovatelé romantické Kristen Stewart (33) jako dlouhovlásky ze série Twilight možná posmutní, ale při dalším pohledu na její novou image se jim možná její současná vizáž zalíbí stejně jako nám. Herečka se objevila se stylovým střapatým sestřihem s patkou a přelivem do zrz na týdnu módy v Paříži na přehlídce Chanel Haute Couture na nastávající zimu.

Úterní přehlídku její přítomnost dokonale rozzářila, jako nová tvář Chanelu a múza Karla Lagerfelda se s návrhářským esem po závěrečném defilé v zákulisí přehlídky fotila a v bílém kompletu z úpletu a průsvitných kalhotách harémového střihu vypadala senzačně.

Stewart se s Lagerfeldem poprvé setkala v roce 2012 při focení a o rok později se již zařadila mezi jeho múzy po bok svých kolegyň Blake Lively, Keiry Knightley či Tildy Swinton, a to rovněž jako jedna z tváří značky Chanel. Mezi účastníky show se objevila ale i další známá jména, herečky Nina Dobrev a Jung Ryeo-won, dále modelky Poppy Delevingne s Alicí Dellal či herec a frontman kapely 30 Seconds to Mars Jared Leto.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám