Hlavní obsah
Článek

Přes všechny skandály se z životopisu Pamely Anderson (46) téměř vytratila informace, že je dvojnásobnou matkou. S neodvratným čtvrtým rozvodem to vypadá, že synové Brandon a Dylan budou svou silikonovou mámu doprovázet stále častěji.

Hvězda Pobřežní hlídky si postavila kariéru na obřích ňadrech, které ji kromě seriálu zajistily i pózování v Playboyi. Výrazným milníkem v její kariéře je i erotické video, která uniklo z jejího domácího archívu a stalo se internetovou senzací. Pamela Anderson na něm dováděla se svým prvním manželem Tommym Leem, s nímž si kromě legendárního videa pořídila i dva syny, kteří stačili dospět, zatímco jejich matka neustále opakuje a ruší svatební sliby.

Manželství s bubeníkem kapel Mötley Crüe vydrželo jen tři roky, ale Pamela během něj splnila své mateřské povinnosti, které alespoň dočasně uklidnily její bouřlivý život. V době, kdy se podruhé rozvádí se svým třetím (respektive čtvrtým) manželem Rickem Salomonem, jí tak společnost dělají synové Brandon Thomas (18) a Dylan Jagger (16). Ti si jsou dobře vědomi toho, že se musí po boku své matky střídat, aby zase neztropila nějaký průšvih.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám