Hlavní obsah
Článek

Když Super.cz před časem zveřejnil informace od svého zdroje, že vilu své mámy Ivety Bartošové chtěl navštívit její syn Artur, ale nedozvonil se, avšak zahlédla ho ochranka, lidé kolem Josefa Rychtáře (65) to ostře odmítli s tím, že žádné bodyguardy nemá. Jenže teď jeden z jeho poskoků přiznal, že je to jinak!

Jde sice o legrační figurku Petra Veselého, který se s vdovcem na nějaký ten čas rozešel kvůli svému nedůstojnému kříži pro Ivetu, jenž stloukl ze dvou prkýnek, ale svého kamaráda a citlivého odnašeče použitého nádobí stále obdivuje a tak se nám ozval. Reagoval na článek, že Rychtářovi chce ublížit mnoho gangů.

„Varuju všechny, co si něco začnou s Pepou. Neustále má kolem sebe ochranku. Jsou to lidé, co za sebou mají tvrdý výcvik z legií a tihle pánové se ničeho nebojí,“ napsal Super.cz Veselý.

A kdyby prý došlo k nejhoršímu, do hodiny dokáže do pražské Uhříněvsi svolat na padesát dalších likvidátorů. „Za mnou chodí také lidé a ptají se, jestli nám duo Macura a Martucci nedělá problémy. Pražské podsvětí má zájem hlavně o Martucciho, protože tenhle člověk v Praze podrazil už několik lidí,“ dodal.

To jsou ale informace…

Reklama

Další články

Načítám