Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jen pár jedinců si dokáže v Česku vydělat zpěvem tak, že nemá starosti o střechu nad hlavou a ještě si může dopřát luxus. Poté, co se z nejrůznějších talentových pěveckých soutěží vyrojilo několik desítek nových výborných tváří, se bohužel ukázalo, že většina stejně skončí v zapomnění a na pokladně supermarketu či na pracáku. Práce pro ně není a vydělat si zpěvem je dneska těžké. Své by o tom mohla vyprávět i jedna z nejvýraznějších účastnic SuperStar. Aby neumřela hlady, pracuje v továrně!

Leona Šenková má jeden z nejmocnějších rockových hlasů, který jsme na českých pódiích kdy mohli slyšet. Tato korpulentní dívenka, která nikdy svou váhu neřešila a jež měla problémy ve škole, se studiem sekla a také kvůli nečekanému rozpadu vztahu se snoubencem a lásce ke staršímu muži se rozhodla jít dělat do přeloučské fabriky na zámky do aut.

„Měla jsem ve škole hodně zameškaných hodin. Byla jsem sice už na konci čtvrťáku, ale nešla mi angličtina a matematika, navíc tu byla nová láska, tak jsem to vzdala. Ale školu si chci dálkově dodělat,“ říká Šenková.

„Chodím teď do práce do fabriky na zámky a k tomu zpívám. Dnešní doba je masakr. Ale dřív jsem si nevážila financí. Co jsem vydělala zpěvem, jsem hned utrácela. Chci si tu vydělat na nové písničky. Aspoň si budu víc vážit peněz. Sice mi to někteří vyčítají, proč se zahrabávám ve fabrice, ale tady stejně jiná práce není a muzikou se málokdo uživí. I mistr se divil a říkal, že takovou hvězdu tam zaměstnanou ještě neměli,“ směje se Leona.

Související témata:
Továrna

Reklama

Další články

Načítám