Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na karlovarském filmovém festivalu jsme se potkali i s půvabnou herečkou Bárou Polákovou (40). Má tady spoustu povinností a užívá si to, že je zde nováčkem. A i když paří a do toho chodí do kina, pořád vypadá poměrně čerstvě. A to i nenalíčená, jak jsme zjistili v salonu, kam se přišla nechat upravit na oficiální akce.

"Jsem tady ve Varech poprvé, už je to třetí den a snažila jsem se šetřit, nepřepálit začátek, abych to do pátku vydržela," vysvětlila Super.cz Bára. "Představujeme tady seriál Neviditelní, který točila Česká televize a na obrazovce by se měl objevit v září, a pak další projekt, takovou soutěž, která se nesmí vysílat před desátou hodinou večer," prozradila.

Oč může jít, když to nesmí vidět děti? "Je to pořádná divočina, je nás pět herců, jmenuje se to Boj o koláč, a na začátku dostaneme úkoly, které musíme splnit. Odměnou pro vítěze je moderování Silvestra v roce 2016," vysvětlovala Bára, s níž se v pořadu objeví i její bývalý přítel Tomáš Měcháček, jehož v jejím životě nahradil herec Pavel Liška.

"Diváci se mohou těšit na jeden náš velký výstup. Zhádáme se tam jako psi," svěřila Bára, která si jinak soukromí střeží, a tak o novém vztahu, který vznikl někde mezi zákulisím Hudebního divadla Karlín, kde s Liškou účinkovala v muzikálu Lucie, a Kavčími horami, kde spolu natáčeli sitkom Marta a Věra, odmítá mluvit.

Zato se nám pochlubila dalším úspěchem. Kromě toho, že jde z role do role, konečně totiž dojde i na natáčení její autorské sólové desky. "V srpnu se zavřeme s muzikanty ve studiu a někdy na přelomu září a října by měla být deska na světě," pochlubila se Bára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám