Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Máme tu léto, období večírků, dovolených a tudíž i přejídání. Jak tedy v létě nepřibrat? Jednoduchým a ověřeným řešením je Green Coffee plus. Zahraniční verze tohoto výrobku sklidila velký úspěch i u hollywoodských celebrit jako Katy Perry a Jennifer Lopez. Vyzkoušejte, jak snadno mohou jít kila dolů. Navíc pro vás máme další tipy pro zdraví za akční ceny.

Chutným nápojem ke skvělé postavě, jednodušší to už ani nemůže být!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte rádi koktejl? My vám ho nabízíme navíc se skvělými účinky pro zhubnutí. Pro ty co neradi polykají tablety na hubnutí je produkt Green coffee plus v podobě koktejlu ideální volbou. Stačí si dát jednou denně osvěžující nápoj s příchutí čokolády a pozorovat, jak jdou kila dolů. Vyzkoušejte výrobek ověřený našimi zákazníky. Stačí udělat pro sebe tak málo a budete se cítit skvěle.

Posílit imunitu můžete jednoduše pomocí šťávy z Aloe Vera

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aloe vera má blahodárné účinky na náš organismus. Díky šťávě z aloe vera, která je lisována z těch nejvybranějších a nejčerstvějších listů aloe, budete mít správné zažívání, čímž je zvýšena imunita organismu, aloe vera napomáhá trávení a činnosti střev. Šťávu lze užívat libovolně dlouho dobu, podle toho jak často si to náš organismus vyžaduje. Stačí užít jednou denně před jídlem a pozorovat blahodárné účinky na váš organismus. Nyní akce 1+1 zdarma a navíc jako dárek Cranvita Max brusinka 40 kapslí, která má také vliv na správnou funkci imunitního systému a působí v močových cestách jako silný antioxidant.

Vyhlaďte vrásky pomocí masky z mořských řas

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velmi účinná maska, která obsahuje výtažky z mořských řas a kyselinu hayluronovou, umožní vaší pokožce úžasnou hydrataci. Kolagen je extrahován z mořských hlubin, s jeho pomocí odstraníte nejen vrásky, ale i zpevníte kůži a zvýšíte pružnost své pokožky. Další esencí této masky je Ginko Biloba, která má antioxidační účinky a také působí proti vráskám. Tato maska svými smíšenými esencemi zbavuje vaši pleť stresu, uklidňuje pokožku a vy budete vypadat svěží, krásná a mladá.

Zabiják cukru proti jedné z nejrozšířenějších civilizačních nemocí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zákazník Pepa s Diabetes 1 trpěl vážnými výkyvy hladiny cukru v krvi, po aplikaci DIABETESINU má stabilní hladinu cukru v krvi a nemusí užívat tolik dávek inzulinu jako předtím. Přípravek DIABETESIN obsahuje extrakt z rostliny, které se anglicky říká bitter melon a je známa tím, že dokáže pozitivně ovlivnit průběh této nemoci. V místě jejího původu se jí říká "zabiják cukru". Přispívá k normální funkci metabolismu, dokáže posílit imunitní systém a také snížit míru únavy a vyčerpání. Navíc chrání buňky před oxidativním stresem a vy tak budete schopni této nemoci čelit s mnohem větší silou a radostněji.

Zelená káva je nejrychlejší cesta k úžasné postavě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Absolutním hitem v hubnutí je Green coffee. Jedná se o nejprodávanější doplněk v hubnutí na světě, který používají i celebrity jako Katy Perry a Jennifer Lopez. U nás jsme ho oproti zahraničním produktům obohatili vitamínem C a spirulinou, která tlumí chuť na sladké. Green Coffee plus má navíc antioxidační efekt, který vám pomůže ke krásnější pleti.

Další články

Načítám