Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po narození syna Davida se Lejle Abbasové (44) otočil život o sto osmdesát stupňů. Věci, které jí přišly podstatné, nyní cela pozbývají důležitost a naopak. Mateřství se projevilo také na vzhledu čokoládové krásky. Dříve velmi pěstěná krasavice pověstná svými výraznými doplňky se nyní občas zanedbává.

„Musím se přiznat, že už se dnes moc nezdobím. Většinou vyrazím z domu bez make-upu,“ přiznává se moderátorka a upřesňuje, jak to má s péčí o svůj zevnějšek: „Je to spojené s prací. Když jsem v práci, tak jsem hezky oblečená a upravená, a v soukromí na svůj vzhled příliš nedbám.“

Lejlin životní partner a otec dítěte Michal Kocáb by ji ale rád častěji viděl nalíčenou. „Michal mi nedávno řekl, že doma vypadám, jak vypadám, a když se namaluju, tak vyrazím do světa. No nevím, co tím chtěl říct, ale myslím si, že kdybych se malovala víc doma, tak to ocení,“ s úsměvem na tváři prozradila Lejla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám