Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Museli jsme dvakrát zamrkat, když jsme ji viděli přicházet, abychom se ujistili, že jde opravdu o herečku Ivanu Chýlkovou (60). Ta vždy působí jako sofistikovaná dáma a dbá na to, aby vypadala elegantně. Když tedy nevyrazí na karlovarský filmový festival.

Ivana se přišla podívat na premiéru filmu Díra u Hanušovic, jenž se poprvé promítal právě v Karlových varech, a i když se neobula do botek na vysokém podpatku, evidentně nebyly příliš pohodlné. Už do kina totiž nakráčela bosky a střevíčky si nesla spolu s kabelkou v ruce.

Ivana Chýlková jezdí na filmový festival každoročně jen na pár dní, vždy se ale snaží chodit co nejvíc do kina, zejména na novinkové snímky české provenience, které v Praze v kině nestíhá vidět. Nejinak je tomu i letos. A jak jsme si všimli, tak se chce v promítacím sále cítit co nejpohodlněji. Kromě toho, že přišla bosa, všimli jsme si, že si pod šotky nevzala ani kalhotky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám