Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Jitka Sluková (46) na programech České televize uvádí polední a noční Události a Události v regionech. Kvůli své kráse už si za léta, co působí na obrazovce, získala davy příznivců. Málokdo z nich ale ví, že Jitka je rozvedená a místo přítele má partnerku.

"Ve svých pětatřicetiletech jsem pochopila, že po mém boku nemůže být muž, ale žena. Trvalo mi to dlouho proto, že jsem svého muže nesmírně milovala. Jsem vděčná za to, že jeho žena Iva přijala našeho Toma, mě i mou přítelkyni," prozradila magazínu Styl deníku Právo Sluková. S partnerkou Radkou má dům na Slapech, který společně rekonstruují. "Svou partnerku jsem rodičům nabídla jako druhou dceru, kterou nikdy neměli. Mám totiž jen jednoho bratra," uvedla charismatická Jitka.

"Radka představuje vzácné spojení duchovní povahy a technického typu. Umí třeba číst v mapách, opravovat věci, vytvářet systém tam, kde je chaos. Díky své profesi kondiční trenérky je i fyzicky daleko zdatnější než já. I když je mladší než já, už mě nepřekvapuje, jak rozumí životu a tomu, co je v něm opravdu důležité. Má totiž mnohem starší duši," svěřila se půvabná moderátorka. Ta si krátce poté, co si přiznala odlišnou sexuální orientaci, prošla svým prvním a zároveň velmi těžkým vztahem se ženou. "Nevyšel. Považovala jsem to za své osobní selhání. Onemocněla jsem. Pak jsem překonala chorobu, které se běžně říká smrtelná. Tyhle věci mě dovedly do míst, o kterých jsem do té doby netušila. K osvobození, síle, radosti a vděčnosti," dodala silně věřící televizní hvězda Jitka Sluková.

Reklama

Další články

Načítám