Hlavní obsah
Článek

Že Josef Rychtář (65) dlouhodobě nepatří mezi miláčky národa, je naprosto logické a on se to rozhodně svým chováním nijak nesnaží změnit. Hlavně po smrti své "sedmiměsíční manželky" Ivety Bartošové (†48) jednal tak, že ho kompletně celý národ odsoudil. Že ale bude tolik lidí lačnit po jeho hlavě, to je stejně překvapující!

Nejen Domenico Martucci dostal nabídku od svých přátel, že nechají Rychtáře zmizet. I druhý jeho sok a údajný milenec zpěvačky z minulého léta Zdeněk Macura (49) má podobné nabídky. Jenže v mnohem větším rozsahu!

„To se od smrti Ivety stává i několikrát týdně, že ke mně přijdou lidé a říkají, že stačí říct, že mají známé, kteří si s Rychtářem poradí. Opravdu je extrémně neoblíbený,“ řekl Super.cz Zdeněk Macura.

Ten ale přes všechen svůj boj proti vdovci, jehož viní z podílu na smrti zpěvačky a z domácího násilí, podobné nabídky vždy striktně odmítl. „Nemohl bych s tím žít, kdyby se kvůli mně někomu něco stalo. Jdu naprosto standardní legální cestou. Jinak to ani nejde,“ uzavřel Macura.

Reklama

Další články

Načítám