Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zase ukázal svou pravou tvář? Reportérka Novy pro úterní Televizní noviny natáčela záběr před domem Ivety Bartošové (†48) a málem kvůli tomu skončila tragicky. Do záběru totiž vstoupil nositel řádů Pán uren a Vdovec roku Josef Rychtář (65) a začal neskutečně sprostě útočit. A to přesto, že v domě, který obývá i dva měsíce po pohřbu své ženy, kdy se z něj měl vypakovat, nemá co dělat.

Že by mu poskok Standa špatně vyčistil botičky? Nebo neměl dnes možnost do někoho kopnout? Třeba do psa? Přišly snad jiné špatné zprávy? Buď jak buď, Josef Rychtář dnes rozhodně neměl svůj nejlepší den a tak zapomněl na masku truchlícího citlivého mužíka a ukázal se v úplně jinačím světle.

Reportérka Pavlína Kosová přitom chtěla natočit jen pár záběrů k tématu temný turismus o tom, jak lidé chodí vzpomínat před domy zesnulých slavných. To je ale evidentně pro hulváta Rychtáře neznajícího elementární základy zákonů smrtelný hřích a proto začal vyhrožovat a používal u toho hodně nevybíravá slova.

„Jděte s tou kamerou do p****e,“ hřímal Rychtář a když ho muž s kamerou odmítl poslechnout s logickým vysvětlením, že točí na veřejném místě, šel ho zastrašit až před vrata. „Co si to vůbec dovolujete? Vezmu baseballku a trefím tě s tím, žes to neviděl, ty b**e jeden,“ zuřil dál.

Nakonec si na novináře z bůhvíjakého důvodu zavolal i spřízněného fotografa a ještě jednou za nimi vyběhl a mával pěstičkou za jejich autem. A aby toho nebylo málo, Josefův poskůček Standa navíc pak měl volat jednomu z novinářů a sprostě mu vyhrožovat. To jsou ale manýry…

Reklama

Další články

Načítám