Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už dnes večer se rozhodne o prvním finalistovi ostře sledovaného mistrovství světa ve fotbale. Německo se postaví do cestě domácí Brazílii, jejíž fanoušci neberou nic jiného než vítězství.

Bez zraněného hvězdného útočníka Neymara to ale budou mít kanárci hodně těžké. Na cestě do finále požene německé fotbalisty také jejich oblíbená nositelka povoleného dopingu - sexy modelka Micaela Schäfer, která německým fotbalistům fandí jako o život a neváhá se na jejich podporu svlékat na veřejnosti.

Aby fotbalovým reprezentantům dodala patřičnou kuráž, pravidelně pózuje polonahá v národních barvách před Braniborskou bránou. Vyzývavá modelka s prvotřídními silikonovými balóny ostatně patří k nejvytrvalejším německým fanynkám. Své fotbalové miláčky hnala za vítězstvím už na fotbalovém Euru.

Úsporně oblečená brunetka se proslavila účastí v pořadu America´s Next Top Model nebo v reality show Big Brother. Na svém kontě má i focení pro pánský časopis Playboy.

Reklama

Další články

Načítám