Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Poprali se s ochrankou, vyvolali zájem hned několika osádek policejních vozů, a ještě vystrkovali holé zadky na smetánku ve VIP stanu! Zpěvák Jan Bendig (30) a jeho drahá polovička Lukáš se asi rozhodli, že když už na filmový festival nejezdí průšvihářka Agáta Prachařová, musejí ji nějak zastoupit. A povedlo se jim to náramně!

Dvojice tvrdí, že konflikt před jedním divadlem s ochrankou nevznikl jejich vinou. „Byli jsme vevnitř, ale nebavilo nás to, tak jsme šli ven. A tam jsme si všimli, že nechtějí pustit zpátky kamarádku, která si šla zakouřit a uvnitř přitom měla mobil, peněženku a osobní věci. Chovali se k ní hrubě. Tak jsem to tomu chlápkovi řekl, a když se pustil i do mě a řekl mu k tomu něco i Honza, zareagoval neskutečně, aby se do toho ten cikán nepletl. To mě vytočilo, tak se to zvrtlo a poprali jsme se,“ potvrdil Super.cz první incident Lukáš.

„Já osobně bych to neřešil, ale můj přítel je na to alergický. Moc často se s rasismem nesetkávám, a když už, jdu dál. Ale Lukáše se to dotklo. A proto se nám to vymklo z rukou. Když pak přijela policie, chvíli jsem se bál, že nás na noc zavřou do chládku. Nakonec nás ale nechali, ať si to vyříkáme mezi sebou. Rasismus ale řešit nechtěli,“ sdělil Super.cz Jan Bendig.

Dvojice se posléze odebrala do jednoho párty stanu, kde dvě láhve šampaňského doplnila vodkou. A průšvih byl na světě. Oba brzy vyvedla ochranka za ukazování holých zadků. „Za to se moc stydím, mám morální kocovinu,“ přiznal Bendig.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám