Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pátek se muzikant Michal Dvořák (58) ukázal s manželkou, dýdžejkou Luccou, na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech, v sobotu ráno hned odjel, protože ho čekal poslední koncert turné kapely Lucie na festivalu Rock for People. Hned po něm se zase vrátil na festival, který si s rodinou užívá každoročně.

"Přijeli jsme celá rodina už v pátek i s chůvou, v sobotu jsme ji tady s dětmi nechali a jeli na koncert Lucie. Byla to asi první noc bez dětí po čtyřech letech. Stejně jsme ale byli tak hotoví, že jsme na hotelu hned usnuli," řekla se smíchem Super.cz dýdžejka Lucca.

Ve Varech se snaží trávit co nejvíce času s dětmi venku, došlo ale už i na kulturní odpoledne. "Včera jsem byla na filmu s kamarádkou, vytáhla mě, jinak bych se nedokopala. Snad se dostanu ještě na nějaký. Potřebuju se intelektuálně povznést, s těmi dětmi moc člověk na své aktivity nemá čas a zakrní," vysvětluje.

Michal dnes rodinu zase opustí. Jede na koncert Vivaldianno do Klášterce nad Ohří. "Snad bude hezké počasí a užiju si den s dětmi. Včera jsme byli na výletě lanovkou, dnes asi dáme bazén. Bohužel se tady toho s dětmi moc dělat nedá, nejsou tu žádná hřiště. Tak jezdíme na kole po kolonádě," dodala s úsměvem dýdžejka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám