Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Alice Bendová (50) dokázala, že je dobrá organizátorka nejen v primáckém seriálu Svatby v Benátkách, v němž hraje spolumajitelku svatební agentury Lolu, ale i ve svém soukromém životě. Během víkendu zvládla být za vodačku i za dámu!

Alice se s dětmi a partou přátel vydala v pátek na vodu na Sázavu. „Jeli jsme vlakem, pak jsme se nalodili a vypluli. Řeku jsme sjížděli asi až do sedmi do večera. Alička byla na vodě podruhé, ale Vašík už poněkolikáté. Vodu jsme si všichni moc užili, počasí bylo nádherné. Když jsme sjížděli šlajsny, děti ječely nadšením. Tam, kde byla hlubší voda, jsme si několikrát zaplavali, děti chytaly rybičky do pet lahve, pak je zase pouštěly. V půlce cesty jsme zastavili na jídlo a pak pokračovali v plavbě. Pěkně jsem si zamakala, pádlovala jsem jako o život, protože řeka moc neteče,“ smála se Alice.

Když se pak v sobotu všichni vrátili, Alici čekala tentokrát společenská událost. „V půl šesté jsme s přítelem odjížděli na festival do Karlových Varů, kde jsem pobyla necelých šedesát minut. Stihla jsem si tu popovídat se svým kolegou ze seriálu Pavlem Řezníčkem a dalšími známými a vracela jsem se zase domů, kde na mě čekaly děti. No a v neděli jsem byla celý den zavřená v ateliéru, protože jsme točili další díly seriálu. Naštěstí jsem měla nástup až na 10.15, a ne třeba na 6. hodinu ráno, tak to bylo alespoň trochu klidnější,“ uzavřela herečka své dojmy z rušného víkendu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám